SERHS FOOD IMPLEMENTA LA LÍNIA DE MENÚS D’EMERGÈNCIA

Davant el moment tan excepcional que estem vivint els serveis de restauració col·lectiva han de donar servei d’alimentació a hospitals, centres sanitaris, hospitals de campanya o instal·lacions especials, és per això que SERHS Food ha desplegat una línia de menús d’emergència.

Des de l’hospital temporal de la Fira de Barcelona, hotels i centres de Sabadell, Blanes, Lloret, Calella, Granollers, Lleida fins a l’ampliació i extensió del SAD, el servei d’atenció domiciliària, que és distribuït en un gran nombre de municipis catalans, aquests són els principals usuaris d’aquest servei adaptat a cada necessitat concreta, tant a nivell de distribució logística com dietes.

Amb l’experiència de més de 40 anys, SERHS Food ha implantat aquesta línia d’activitat d’emergència per a Ajuntaments, entitats d’atenció social per a persones vulnerables, centres sanitaris i personal d’emergències. A més, per a la implementació d’aquest servei s’han reforçat les mesures de prevenció i control pel covid-19 en tots els centres de gestió o elaboració dels menús.

En el CAR de Mataró dianabol fit, la Cuina d’Alt Rendiment es preparen plats de 5a gamma, refrigerats o congelats, en monoracions o multiporcions, oferint com sempre la màxima seguretat alimentària i seguint el control dietètic de cada tipus d’usuari, clau per a la seva salut i la seva nutrició a nivell individual. Tots els menús d’aquest servei estan basats en la dieta mediterrània i es presenten per a menjar, sopar o en règim de pensió completa.

Els plats sustanon 350 supplements no incorporen conservants ni edulcorants i només es cuina amb oli d’oliva o alt oleic i ingredients naturals i de proximitat, de manera que els converteix en plats molt saludables i nutritius. SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva a Espanya que compta amb la certificació FSSC22000 de seguretat alimentària,  fet que reforça el compromís de qualitat i rigor en l’elaboració de tots els plats.

 

Veure en premsa:

https://www.lavanguardia.com/local/maresme/20200401/48259401747/serhs-food-linea-menus-emergencia.html

https://mataroaudiovisual.cat/noticia/societat/serhs-food-col%C2%B7labora-amb-els-ajuntaments-garantir-menjar-saludable-col%C2%B7lectius