NOU CATÀLEG PER A CASALS ESTIU 2020 AMB MENÚS SALUDABLES I EQUILIBRATS

Per a aquest estiu excepcional en que les mesures preventives del Covid-19 estan més presents que mai, SERHS Food Boldenone cycle length Juiz que prendeu Temer gosta to show Boldenone undecylenate nas redes sociais proposa una opció de menús individuals, en monoracions, que estan especialment pensades per a nens i nenes que realitzin els seus àpats durant les activitats de casal d’estiu o qualsevol altre servei de lleure. En base a l’experiència demostrada d’aquests darrers mesos a primera línia en que s’han activat els packs d’emergència de menús i plats de 5ena gamma per a hospitals de campanya, àpats per a persones vulnerables, entre altres, amb la màxima seguretat alimentària i prevenció.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

Aquesta proposta de menús s’adreça nvspca a les escoles, empreses o entitats de lleure (Esplais, Colònies, Ludoteques, entre altres associacions) que realitzen la restauració i es presenta com un producte que pot incorporar diferents nivells de servei: des de l’entrega dels menús cuinats, fins al servei de personal per a la regeneració i gestió de l’espai de restauració.

Us proposem el servei de càtering transportat en monoporcions, plats refrigerats, en safates 100% reciclables per a cada nen/a, amb la màxima seguretat alimentaria (plats pasteuritzats) i la mínima manipulació. Simplement es tracta d’escalfar i donar el plat a cada nen/a, evitant manipulacions alhora de servir i el rentatge posterior de la vaixella. L’operativa està dissenyada tenint present les mesures de prevenció del covid-19 i les diferents directrius a seguir, on prima el mínim contacte amb el producte i la simplificació de tots els processos de regeneració i gestió de residus.

Consta d’un menú elaborat segons criteris nutricionals de l’equip de dietistes de SERHS Food seguint els preceptes de la dieta mediterrània, així com les recomanacions de la Guia d’Alimentació saludable a l’etapa escolar (2017) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Menús equilibrats, saludables i pensats per edat infantil. Oferint la màxima garantia de seguretat alimentaria. SERHS Food Compta amb més de 40 d’anys de trajectòria i un equip de 2550 treballadors i és la primera i única empresa de restauració col·lectiva de l’Estat espanyol certificada en la norma FSSC 22000 de seguretat alimentària.

VEURE CATÀLEG MENÚS CASALS ESTIU 2020