Nou curs 2020-21 amb totes les mesures de prevenció i seguretat alimentària

Comencem un nou curs escolar aplicant totes les mesures de prevenció en base a la diferent normativa, protocols i  recomanacions sanitàries al respecte i aplicables al sector.

SERHS Food som la primera i única empresa de restauració col·lectiva a Espanya que compta amb la certificació FSSC22000 de seguretat alimentària,  fet que reforça el compromís de qualitat i rigor en l’elaboració de tots els nostres àpats i el procés de l’activitat.

El menjador escolar i l’espai migdia son els àmbits de la nostra actuació i en els que realitzarem totes aquelles bones pràctiques i processos per garantir que els aliments que s’elaboren siguin totalment innocus i que en el servei de migdia de menjador compleix totes les comprar esteroides online mesures de seguretat per tal de evitar al màxim possible contagis del virus COVID-19.

Amb els diferents protocols i plans de contingència que disposem es pretén informar i formar a tots els treballadors/es, de les bones pràctiques que cal tenir en compte en el lloc de treball i  de la correcta utilització dels EPI’s, així com clenbuterol cycle dosage the no to independence de les mesures preventives i processos que cal dur a terme, per això, s’han realitzat també cartells informatius, perquè els treballadors/es i usuaris/es tinguin present en tot moment, les normes que cal seguir i estiguin rexobol protegits davant de possibles contagis, al mateix temps es vol donar confiança als usuaris/es i responsables dels centres escolars.

Per sustanon 300 altra part, com a SERHS Food hem activat aquests darrers mesos arrel del covid-19 la línia de menús d’emergència per a tot tipus d’espais amb necessitats de restauració: hospitals de campanya, serveis d’atenció domiciliària o social i menjadors escolars. Comptem amb l’experiència de més de 40 anys i disposem d’un ampli ventall de solucions, plats de 5ena gamma en multi ració o mono ració, per portar a terme el servei d’alimentació amb la màxima seguretat alimentària que es contempli en els PLANS DE CONTINGÈNCIA dels centres escolars. Tant pel que fa a la realització del servei de menjador “in situ” a la seva cuina, com de forma transportada, oferint l’opció  de producte únicament com fins i tot, el servei integral de menjador.

En el cas d’infants, tots els plats estan elaborats segons els criteris nutricionals de l’equip de dietistes de SERHS Food seguint els preceptes de la dieta mediterrània; les recomanacions de la Guia d’Alimentació saludable a l’etapa escolar (2020) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Son Menús equilibrats, saludables i pensats per a edat infantil.