FRUITA I VERDURA DE PROXIMITAT AMB VALORS SOCIALS AL CET DEL PLA DE LLEIDA (SJD) SERHS FOOD

Mantenir una relació propera amb els diferents proveïdors locals de la zona, és un dels punts forts de SERHS Food per això han mantingut una relació estreta especialment amb el Centre Especial de Treball (CET) El Pla i des d’un principi del servei d’alimentació del complex hospitalari de l’Arnau de Vilanova de Lleida l’any 2018, entre altres.

L’any 1994 neix a la província de Lleida, a la població d’Almacelles, el Centre Especial de Treball (CET) El Pla, una entitat sense ànim de lucre que ofereix treball estable i de qualitat a persones amb risc d’exclusió i que pertany a la Fundació Germà Benito Menni, promoguda per l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu Espanya.

SERHS Food destaca per la qualitat i proximitat, i és per això que aposta per la compra de productes frescos de la seva horta, com per exemple fruites i verdures. També productes de IV gamma com poden ser les amanides i pastanagues envasades al buit. I en concret, el manipulat, la venda i la distribució diària és l’especialització del CET.

 

Sabies que un consum elaborat de IV gamma és una de les àrees que més llocs de treball es genera dins del Centre Especial de Treball El Pla?

És per això que disposen de la Certificació Internacional de qualitat alimentària ISO 22000. A més, aquest tipus de productes, necessiten uns requeriments sanitaris més estrictes que els altres. Per aquesta raó, es realitzen uns rigorosos controls de qualitat i seguretat alimentària.

Al mateix temps que des del gener 2020 SERHS Food gestiona els serveis d’alimentació del centre Sant Joan de Déu de les terres de Lleida també fan altres serveis a part de l’envasat, com per exemple la neteja, la jardineria o lots de Nadal amb valors socials.