SERHS Food estrena Take Eat Easy, la nova botiga online pròpia

Recentment, la marca especialitzada en restauració per a empreses de SERHS Food, Take Eat Easy, ha donat inici a un nou projecte enfocat a la restauració per al dia a dia.

Take Eat Easy s’encarrega de distribuir i elaborar una gran varietat de plats cuinats de 5ª gamma. Són racions individuals i ben completes, entre 300 i 400 grams, basant-se en la dieta mediterrània, sense conservants afegits, saludables i sostenibles.

Per una banda, Take Eat Easy compta amb una web com a botiga online on els usuaris poden realitzar comandes de manera ràpida i senzilla, ja siguis un particular o una empresa. Hi podràs trobar plats veggies, plats més típics de la gastronomia catalana, pasta, peix, carn i molta més varietat. Totes les matèries primeres són de màxima qualitat, ecològiques i de km 0.

Per altra banda, la marca distribueix també màquines dispensadores refrigerades per a empreses i altres centres on s’ofereix també una bona varietat de plats. Aquests tenen més de 15 dies de caducitat i només s’han d’escalfar durant 3 minuts al microones. El servei també inclou la reposició dels productes i el manteniment de la màquina. És una molt bona solució per estalviar gastos en càtering.

Tots els plats s’elaboren a la Cuina d’Alt Rendiment (CAR) a Mataró. Es combina la cuina artesanal amb la innovació. L’objectiu és reduir el consum energètic i la petjada de carboni (CO₂). També s’utilitzen safates 100% reciclables.

SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva certificada de l’Estat espanyol. Tenen més de 40 anys d’experiència en el sector i tots els plats estan avalats per l’equip de dietistes en relació a les recomanacions nutricionals.

Ara és més fàcil que mai aconseguir la millor alimentació en el teu dia a dia, sense preocupar-te de cuinar. Visita www.takeeateasy.es i demana ja l’opció que s’adapti millor a tu.