SERHS Food Educa servirà més de 30.000 menús al dia durant el curs 19-20

A partir d’aquest setembre, SERHS Food Educa gestionarà la restauració de més de 200 col·legis durant tot el curs lectiu. Cada dia serviran més de 30.000 menús en els col·legis distribuïts per Catalunya, Oviedo i Zaragoza. L’equip d’uns 2.550 treballadors serà l’encarregat de proveir aquest servei. Gràcies a tots els nostres professionals, es garanteix que els menús compleixin els requisits de seguretat alimentària i, a més, també siguin nutritius i que aportin tots els aliments necessaris per al correcte desenvolupament dels més petits. La innovació invertida en el servei fa que millorem dia a dia, d’aquesta manera aconseguim la satisfacció tots els comensals.

Conscients de la importància de la sostenibilitat, en els nostres menús escolars es poden trobar productes ecològics, de temporada i KM 0. D’altra banda, el servei té com a objectiu reduir l’impacte ambiental, reduint el residu, el desaprofitament alimentari i el consum energètic. La cuina té una base tradicional, Bodybuilding motivation – Suffering fat burners usa how to build muscle with bodybuilding hormones on es dissenyen una varietat de diferents plats, sense conservants per a mantenir el sabor natural de tots els ingredients. SERHS Food Educa també s’adapta a les necessitats de cada client, proporcionant dietes especials per a al·lèrgies i intoleràncies.

Després de 40 anys d’experiència, SERHS Food Educa ha aconseguit realitzar un servei personalitzat en col·legis i centres d’estudis. Us desitgem un bon inici de curs