L’expansió d’EDUCA: servei de menjador a 4 escoles de Saragossa

L’expansió d’EDUCA: servei de menjador a 4 escoles de Saragossa

Des de l’1 de març de 2019 SERHS food Educa, gestionarà el servei de menjador de 4 escoles de la ciutat de Saragossa. Aquest servei, juntament amb el que es presta a la ciutat d’Oviedo des del 2018, consolida l’estratègia d’expansió cap a la península ibèrica i amplia el radi de cobertura en aquesta dragon pharma anavar àrea. A Saragossa, la prestació del servei es durà a terme durant els propers 18 mesos amb possibilitat d’ampliar 12 mesos més.

El servei, que inclou els àpats del migdia es proporcionarà diàriament a gairebé 1.000 nens d’Educació Infantil i Educació Primària, entre els mesos de Setembre i Juliol de cada any. Com és habitual en tots els serveis que presta SERHS food, les fruites i les verdures que se serveixen són frescos i de temporada. A més tots els menús inclouen productes especialment pensats per afavorir els processos de creixement i desenvolupament dels nens.

Més enllà de prestar el servei, SERHS food té l’objectiu de posar en valor l’alimentació saludable en aquesta primera etapa de descobriment i intentar fomentar la importància del consum d’aliments rics en calci i fibra, per això la selecció dels productes i l’elaboració dels menús diaris testogel comprar es realitza amb molta cura, pel nostre equip de tècnics nutricionistes.