FORMACIÓ I INSERCIÓ AL CONSELL COMARCAL DEL BAGES DE JOVES TUTELATS EN L’ÀMBIT ESCOLAR AMB LA COL·LABORACIÓ DE SERHS FOOD

Gràcies a la col·laboració de SERHS Food amb el servei de menjador escolar dels centres del Consell comarcal del Bages, s’ha pogut donar l’oportunitat de realitzar pràctiques formatives en menjadors escolars o serveis de transport per a joves tutelats i ex tutelats amb permís de residència, entre els 16 i 21 anys. Des de fa dos anys, s’ha participat en una acció laboral i formativa promoguda pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social. Podem destacar que, cada any s’ha acabat contractant un total de 10 persones, un alt percentatge del qual esperem que pugui augmentar.

Ens agrada poder transmetre que gràcies a aquest programa, podem oferir una oportunitat d’inserció laboral i també a la regularització de la situació de persones que milloren la nostra llengua i a part, aprenen una professió.

Agrair a TV3, ja que va fer ressò del programa al telenotícies vespre mostrant un reportatge de l’escola Valldaura de Manresa del Brahim i l’Ababacar Fatty on expliquen la seva experiència. Per a saber més, dirigiu-vos al minut 15:06 del telenotícies clicant aquí.

 

L’objectiu és col·laborar en la mesura de les possibilitats en cada àmbit d’activitat i entorn en el qual es treballa, i així transmetre els valors i la sensibilitat de l’empresa.