Vídeo de compromís i participació en la jornada de portes obertes del Col·legi Mare de Déu de Lourdes de Mataró

Aquesta escola, fundada en 1906, forma part de la congregació de les Germanes de la Misericòrdia de Moissac a França; creada per l’aristòcrata francesa Madame Geny, qui va dedicar la seva vida a l’atenció dels pobres i desvalguts.

 

Segons Madame Geny, ser misericordiós és mirar com mira Déu mateix, mostrar tendresa. És per aquesta raó que els fonaments de la seva obra és la misericòrdia: veure, comprendre, estimar i acompanyar. Aquesta manera de fer s’ha arrelat i ha inspirat al Col·legi Mare de Déu de Lourdes de Mataró, que busca ensenyar els valors de la senzillesa, la humilitat i la proximitat a tots els seus alumnes i les seves famílies.

 

Durant la seva jornada de portes obertes han exposat un vídeo explicatiu en el qual han format part totes aquelles persones que formen part del centre: responsables interns comprar dianabol, professors i alumnes. 

 

És per aquesta raó que la nostra companya Antonia Quero, cuinera del centre des de l’any 1997, ha participat en la part dels serveis; concretament el de l’alimentació de l’escola. Expliquen que disposen de 6 menús individualitzats i combinables segons les diferents necessitats dietètiques que es puguin presentar; s’inclouen productes ecològics i de proximitat km0. 

 

Des de l’any 1992, SERHS Food Educa gestiona el servei d’alimentació d’aquesta institució escolar, sent un dels primers centres educatius que ho gaudeixen i amb les quals uneix una gran implicació i empatia.  

 

Podeu veure el vídeo complet en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=jzxktr2wvoi&feature=emb_title