SERHS FOOD EDUCA participa en accions solidaries

El projecte educatiu de SERHS Food Educa, “Alimentem el futur”, té com a objectiu durant l’espai del migdia formar part del projecte pedagògic de l’escola. Alimentar i educar de forma divertida, afavorint una experiència social en un espai relaxat. Es fomenta l’alimentació saludable, el respecte al medi ambient, la relació entre els companys i la transmissió d’hàbits, valors i normes de comportament. Tot coordinat amb l’escola, i els equips de monitors, nutrició i cuina.

Comptem amb un programa anomenat “10 mesos, 10 causes” per a aquest espai per a l’educació en que a cada un dels mesos es plantegem missatges amb diferents valors, formats i estratègies. Aquest mes de desembre el tema principal és la solidaritat. Durant aquests dies col·laborem en un legal primobolan in australia more hypertrophy and gran nombre d’accions solidaries en la mesura de les nostres possibilitats. Hem participat junt amb la Creu Roja Joventut en la campanya de Joguines per cobrir les necessitats de milers de famílies d’arreu de Catalunya tadagra. Aquesta campanya té una trajectòria de 27 anys i ha esdevingut un dels referents amb més de 24.000 infants i 66.500 joguines recollides. Ajudem en un taller de postals en el Col·legi Sant Josep (Mataró), Col·legi MD Lourdes ( Mataró) , E. Aragai Vilanova i la Geltrú,  entre d’altres escoles del Maresme. També hem col·laborat amb l’Escola Isaac Peral per la Malaltia Síndrome Phelan McDermid i en diferents actes per la Marató de TV3 com ha estat el cas de l’Hospital Arnau de Vilanova, entre altres centres.

En relació al programa adreçat a les escoles els hi proposem, durant el curs, jornades gastronòmiques i multiculturals, cartells amb missatges pedagògics i educatius, tallers i xerrades gastronòmiques, concursos de receptes i la visita de la nostra mascota per als més petits. Completem l’objectiu pedagògic amb el PROGRAMA PDE (PENSA · DECIDEIX · ESCULL) amb el que ajudem a potenciar el criteri alimentari dels nens a partir de 5è de primària, de forma gradual i sempre controlats pels nostre equip de dietistes.