SERHS Food, Campos Estela i el Clúster Foodservice units en el programa innovador Edugam per a impulsar hàbits saludables

. El projecte Edugamestà destinat a promoure hàbits saludables tant en l’àmbit de la nutrició com en l’àmbit de l’activitat física.

. Per a conèixer els interessos i les necessitats de tots els agents implicats en els menjadors escolars es realitzaran tamoxifen oral what is the strongest tamoxifen entrevistes per a oferir solucions efectives.

. Aquells participants amb els millors hàbits i pràctiques saludables seran premiats mitjançant un sistema de punts que podran canviar-los en diferents modalitats.

El projecte Edugam és un programa innovador de ludificació d’hàbits saludables impulsat per SERHS Food, Campos Estela i el Clúster Foodservice dirigit als menjadors escolars de Catalunya. El programa compta amb la col·laboració del centre tecnològic Eurecat. A més a més, el projecte compta amb el suport del programa Catalunya Clústers de ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya.
El principal objectiu de Edugam és millorar els hàbits saludables i l’activitat física de nens d’entre 6 i 12 vidalista 20 mg anys. S’utilitzaran dinàmiques de jocs per a inculcar valors saludables. Per a incentivar la participació dels nens es premiarà a tots aquells amb els millors hàbits saludables, mitjançant un sistema de punts que podran canviar-los a través de la web digital o en l’app.
La primera fase del projecte consistirà a realitzar entrevistes per a recopilar tots els interessos i necessitats de famílies, alumnes, cuiners, monitors, directors d’escola, i administracions per a així poder oferir solucions i crear un programa efectiu basat en els en els testimoniatges reals de les persones.
Actualment, l’educació primària a Catalunya està formada per 480.000 i existeixen un total de 2.000 menjadors distribuïts en totes les escoles de la comunitat. Respecte al servei de menjador escolar a Catalunya, un 33,33% és gestionat pel centre educatiu i un 66,66% és gestionat per empreses externes.
El projecte Edugam és coordinat pel clúster Foodservice i els proveïdors del projecte són SERHS Food i Campos Estela. L’objectiu és compartir la informació del sector entre les diferents entitats per a aconseguir solucions eficaces. L’encarregat de dissenyar el programa és Eurecat. Podeu ampliar la informació o sol·licitar entrevistes al Gabinet de Premsa de Eurecat en l’email premsa@eurecat.org o en el mòbil 630 425 169; o al Clúster Foodservice en l’email info@clusterfoodservice.org o en el mòbil 671 090 664.  A continuació, informarem breument dels components de programa Edugam:

Coneix a SERHS Food

L’empresa legal tren for sale trenbolone types function and ofereix la producció i venda de productes alimentaris de cinquena gamma. L’estructura està basada en un conjunt d’empreses relacionades amb activitats de gestió i producció alimentària. Són experts en restauració integral en els sectors de la sanitat, empreses, escoles…. Per a més informació: https://serhsfood.com/

Coneix a Campos Estela

L’empresa fundada en 1968 està focalitzada a promoure hàbits alimentaris saludables mitjançant la bona cuina, productes frescos i de proximitat… La companyia està formada per un ampli equip de professionals amb experiència en pedagogia, nutrició, tecnologia dels aliments, seguretat alimentària i activitats d’oci educatiu. Per a més informació: https://camposestela.com/

Coneix a Foodservice Clúster

El clúster, una associació sense ànim de lucre, que promou iniciatives per a enaltir el sector de foodservice de Catalunya. L’objectiu és crear sinergies entre els diferents agents per a desenvolupar projectes transcendents a través del debat i la reflexió incentivant el networking. Per a mes informació: https://www.clusterfoodservice.org/

Coneix a Eureconocat

El centre tecnològic de Catalunya està format per 650 especialistes que presten servei a 1.600 empresa d’I+D. Apliquen els seus coneixements especialitzats per a oferir serveis tecnològics com ara la consultoria tecnologia i esdeveniments professionals. Actualment formen part de 160 projectes d’I+D, tant a nivell nacional com internacional promovent la innovació de manera eficient. Per a més informació: www.eurecat.org