Adjudicacions de restauració de 19 escoles de la ciutat d’Oviedo i 16 de la Comarca del Bages

Adjudicacions de restauració de 19 escoles de la ciutat d’Oviedo i 16 de la Comarca del Bages

SERHS food augmenta la seva presència territorial gràcies a les adjudicacions de restauració de 19 escoles de la ciutat d’Oviedo i 16 de la Comarca del Bages

Entre els mesos de Juliol i Setembre de 2018 SERHS food va rebre l’adjudicació de 19 escoles de la ciutat asturiana d’Oviedo i 16 escoles repartides per diferents poblacions de la comarca del Bages, a la Catalunya central. Amb aquestes dues noves adjudicacions la divisió, consolida l’aposta per la restauració col·lectiva en l’àmbit educatiu.

L’adjudicació de 19 escoles d’Oviedo suposarà per a  SERHS food grahamanimalclinic.com el servei de 3.225 menús diaris i 400 esmorzars en un contracte de quatre anys amb la possibilitat de pròrroga de dos més. Per altra banda, les 8 poblacions on es reparteixen els 16 centres escolars del Bages suposen un servei de 900 menús diaris i la renovació dels 60 treballadors existents, a més de la contractació de la contractació de nous treballadors necessaris per desenvolupar el projecte educatiu. El servei de cuina i monitoratge, es gestionarà Trenbolone for cutting How to Build Trenbolone acetate Fast 9 Dicas de Mestre Atualizado 2018 en alguns casos des de la cuina viagra sildenafil pills why do leg erectile pròpia del centre, i en d’altres des de la Cuina d’Alt Rendiment de Mataró, a poc menys d’una hora de Manresa i amb un transportat en calent que ofereix grans avantatges pel què fa a varietat de menús, seguretat alimentària i gestió d’al·lèrgies i intoleràncies.

El creixement de  SERHS food, amb aquestes dues noves adjudicacions, es deu a dos factors clau per a la divisió: d’una banda, l’especialització i, de l’altra, la flexibilitat. Són aquests els talla sivulla dos aspectes centrals sobre els que pivota l’estratègia de SERHS food a mig termini, a l’hora de donar servei amb una assistència que persegueix l’excel·lència amb una proposta alimentària de qualitat, centrada en la persona.

 

Adjudicacions de restauració a l'escola de Mura, al Bages   Adjudicacions de restauració a l'escola de Mura, al Bages