TAKE EAT EASY, LA NOVA SOLUCIÓ DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA

SERHS Food presenta una nova solució de restauració per als temps que estem vivint actualment.

Take eat Easy és el nou concepte d’espai de restauració, de menjar bo, sostenible i proper, perfecte per a les empreses i per a altres centres en el seu dia a dia. És un servei flexible, obert les 24 hores els 7 dies de la setmana, que ofereix més de 30 plats de 5a gamma cuinats amb productes saludables.

S’han creat diferents estructures a nivell de preus molt competitius i amb racions molt completes i de qualitat.

A més, el seu ús és molt fàcil, ja que només cal escalfar la ració al microones 2-3 minuts o bé, si és un plat fred, es pot consumir directament.

El servei és mitjançant una màquina dispensadora amb productes refrigerats i molt variats, amb una alta rotació, equilibrats i sense conservants afegits. Així mateix, els plats es presenten en barquetes 100% reciclables.

Cal afegir que també s’ha creat una APP en la qual es poden seleccionar els plats que es vulgui i pagar a través de Contactless. Es podrà gaudir d’avantatges en preus, promocions dinàmiques i informació detallada de cada producte.


SALUT I TREBALL, DIETÈTICA I NUTRICIÓ

Salut i treball van lligats, ja que és necessari tenir una bona alimentació en l’activitat laboral, perquè ajudarà a millorar el rendiment i a reduir el cansament. Al mateix temps, menjar adequadament millora el benestar personal.

Amb Take eat Easy es pot optimitzar el temps a l’hora de dinar i, per tant, ajuda a la flexibilitat horària.
Amb la nova normalitat, cal assegurar la garantia de Covid free en els entorns de treball. Aquesta solució de restauració col·lectiva és perfecta per a això.

 

AVANTATGES

Aquest servei va dirigit a un gran ventall de centres com oficines, empreses de serveis, empreses industrials, universitats, escoles, hospitals, residències, càmpings, apartaments, gasolineres, col·lectivitats, aeroports, estacions de trens, metro, bus, etc.

  • Empreses-centres: s’aporta un valor afegit als treballadors/es amb una inversió 0 per part de l’empresa, ja que no suposa cap adaptació a la complexitat normativa de fer un espai de cuina. A més, és adaptable a tots els horaris que hi pugui haver i facilita el moment de pagament, ja que ho fan els mateixos treballadors directament. El menjar és calent, variat, hi ha plats únics i complets. Amb novetats!

 

  • Per als usuaris: se’ls ofereix també plats cuinats de qualitat, 24 hores/365 dies amb una alta rotació de receptes i novetats. A més, hi ha un control dietètic amb la màxima seguretat alimentària. Parlem de menjar per al dia a dia, a preus molt competitius i adaptats per a tots (entre 3,5 € els plats complets més tradicionals i 4,5 € els més Premium). El gran avantatge és que hi ha un gran estalvi de temps, alhora que s’eviten els tapers i és ideal per a la prevenció de la Covid-19, evitant compartir espais comuns.

 

Finalment, SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva d’Espanya certificada en la normal FSSC 22.000 que acredita la màxima seguretat alimentària. És per això que ofereix serveis a empreses amb tota la qualitat, agilitat, eficiència i sobretot proximitat, amb una alta capacitat d’adaptació a les necessitats dels serveis.

Take Eat Easy de SERHS Food des del mes de juny ja s’està començant a implementar amb un gran èxit a diferents centres en gestió de la divisió.